Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dissektioner

det kräver precision
definition
kremering av faktan men
desto fler krävanden av regler
och jag vill inte vill inte vara
en lucka i statistiken
jag ångrar att jag kommer vara
ett undantag i etiken
fastän det inte är etik utan livsöden och
redan bestämda öden det handlar om och
jag är helt fastspikad i normer när det
gäller livsformer
jag är din att avsky när det gäller kompromisser
eller bristen på kompromiss
det kallas ju envishet av en anledning
enkelriktad gata
invand gammal skata
kunskapen vägrar böja sig åt det ena eller
andra hållet
i balgrunden diskuterar ni liv
utan liv
jag är inte mer än fullkomligt nöjd med att
vara ensam
i den där den här stunden av torftighet med värde




Fri vers av Människa
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-23 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa