Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En repris...men den gäller än...




Jävla du...

Jävla du...

 

 

Visst ,komma här och charma,
visa mig din glimt
och ditt härliga leende
säga fem ord
   och jag är fast.

Men vete fan om
jag går på det igen,
     kanske?

Jag vet ju vad du har
vad jag vill
men nej
inte denna gången
inte mer nu,
     tror jag?

Du ska alltid komma
och störa mig
när jag lugnat ner mig
         Nästan? 


Vill inte fjanta runt mer
så fort du ler
eller vill ha    ha    ha
        mig

men klart ibland så
vill jag väl ha dig också
    i massor


Hur många gånger
ska vi säga hej
och lycka till,
trettioelva?
För så många är det nu
men klart
        kom du

Men nu får det va det sista
orkar inte mer
vill inte mer.......


              Tror jag?






Fri vers av Gryft
Läst 479 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-01-23 09:07



Bookmark and Share


  kärleks ängel
underbar!
2010-01-25

    aouwseh
Det där känner man igen allt för väl..
2010-01-24

    Marshimlen
Massor av applåder!
2010-01-24

  Mr Lindemann VIP
Narcissistiskt beteendemönster då
2010-01-23

  karenina VIP
oj så tugnt träffande, känner igen. så många känslor, så många känslor som virvlar upp varje gång, men lika ont gör det också efteråt. man kan undra hur många gånger men någon gång kommer man till en punkt där man känner att man inte orkar ta den där smärtan igen, det kostar alldeles för mkt
2010-01-23

    Kåda
Tung igenkännande..
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft