Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våldtagen, dödad inifrån en trasig blick.


Om du dödar mig nu, har du dödat mig förr.

Dina ögon skrattar lika falskt som då
Du leende "hade skoj" i natten
Och dina ögon gråter ensamhet

Ty det är en svaghet hos människor
Som våldtar - som skrattar då de borde
Gråta


Och kanske är jag







fel,
så fel

*




Fri vers (Prosapoesi) av r_osa
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-23 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

r_osa