Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedd


Femton minuter
inte ett ögonblick mer
sedan domen

en droppe i taget
ler du mig hel
timtal av dagar
och nycklarna öppnar mitt hjärta

sedan domen

femton minuter
kvartiären av ett levnadslopp
kysslångt sagd


och nycklarna öppnar mitt hjärta




Fri vers av halmstrå
Läst 584 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-23 15:51



Bookmark and Share


    papillon
Vilken spänning mellan två poler:
"sedan domen" och "och nycklarna öppnar mitt hjärta" - jag bara ryser.
2010-01-24

    ej medlem längre
"Ler du mig hel" Så otroligt bra
2010-01-24

  © anakreon VIP
Högspänning!
Carl-Erik
2010-01-24

    © Birgitta Wäppling VIP
En mycket fin dikt.

"ler du mig hel"
beskriver glädje

och sedan kommer en anspänning i ordet "domen".


Du väcker tankar.
2010-01-24

  Kristina Wallbing
"ler du mig hel" tycker om!!
En vacker och varm dikt!
2010-01-23

  Nanna X
tiden är relativ. så vackert uttryckt!
2010-01-23

  stella
Vi lever för dessa minuter som är värda allt mörker. Tilltalande!
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå