Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allmäntillståndets bedövningsmetoder en kompensationssträvan där kombinationspreparat frambringar förkrymta könskaraktärer.


Identifikationsproblem i förnimmelseförlusternas rena orienteringsförmåga.....




Fri vers (Fri form) av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 478 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-23 16:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag funderar på att bokmärka den här, men så får jag syn på ett stavfel i ingressen, texten är inte perfekt, robotdatorn i mig blir alldeles perplex och ordpolisen i mig hastar fram för att tala om ingressens sorgliga fadäs. ordet förkrympta har du stavat förkrymta, fast det kan ju vara dialektalt förstås. perfektion är vad man som människa bör eftersträva, det är när saker och ting inte ligger på rätt plats som det blir jobbigt. Dammråttorna exempelvis, de skall antingen vara utspridda till förökning och förnöjelse i alla delar av kojan, eller så skall de tas till vara och skänkas till härför avsedd hjälporganisation. Jag tror att den jag stödjer heter 'Renhållningen', från början en ren sameproduktion som sedan spritt sig till hela landet.
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777