Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi hade älskat vid rastplatsen.


Route 66


vi var sådär kära som man bara kan bli

vi fortsatte på routen glidandes

vi kände varandras ljuvliga dofter

vi blev ståendes vid asfaltsgubbarnas flagga

vi kände lukten av tjära

gubben vinkar åk

,men

du övertalar mig

kör kör kör sakta

huummm det doftar så ljuvligt.




Fri vers av FinnRaggarn
Läst 562 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-23 23:39



Bookmark and Share


  aol
fint så berörande, kändes i hjärtat
2010-02-06

  Lisa Höglund
Fint skrivet!
2010-01-26

  Caprice! VIP
Har du verkligen kört den långa vägen? Eller låtsas du bara i vanlig ordning... ;-) Fin ögonblicksbild du tecknar här.
Och doften av tjära är verkligen speciell, kan väcka de mest besynnerliga minnen till liv.
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

FinnRaggarn