Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

misstag

Kommer ihåg när jag kom hem från USA.

Allt va' så underbart.

Det kändes så perfekt att få pussa dig,
få hålla om dig,
bara va' med dig..

När vi hämta VÅR katt, Tuffen.

Vi va' uppe till 5 på morgonen och bara pratade med varandra.

Nu är det ända som påminner om dig, Tuffen som nu bara är min katt..

Han verkar förstå när jag tänker på dig,
då han trycker sitt ansikte mot mitt,
eller slickar bort mina tårar..

Mitt livs största misstag va' att lämna dig.

Jag saknar dig..




Fri vers av Nadine.Hilleberg
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-24 22:14



Bookmark and Share


    //Nikita
Sorgligt...
Det är hemskt att tänka tillbaka på misstag..
Jag lovar, en dag kommer du titta tillbaka och tycka att det inte var så synd trots allt!
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Nadine.Hilleberg
Nadine.Hilleberg