Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det visar sig


Det visar sig

timvisare utan lögndedektorer
klorofyllblekhet

de svaga ljuden av raggsocksteg

det man helst inte talar om
hänger i lampkronors
glanslösa prismor

dammiga toner
utan resonans
& vikter i motverkan

men se!
en röd kula rullar plötsligt in
centrerarer sig i vågskålens mitt




Fri vers (Fri form) av _Mian_
Läst 332 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-25 09:00



Bookmark and Share


    Kristallen
Intressant
speciellt det man helst inte tallar om
2010-01-27

  noname_realmind
Sköna kontraster! Anar något ödesmättat... tyst smygande sig inpå...
2010-01-25

  Vind
tankeinnovativa känn-spännande fragment...
2010-01-25

  Lena Renman
Fyndiga formuelringar . Känslan av " dammiga glasprismor". Och vad kan jag säga, plötsligt händer det eller det som göms i snö kommer upp i...

Lena
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_