Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I snön

Står med blodiga händer,

med hjärtat kastat mot en vägg,

och ringarna under mina röda ögon är svarta,

värre än någonsin,

om man tittar på min insida.


Jag har inget kvar.


Förutom mina yttre lögner.







Dom där jag aldrig bekänner.


som bara krånglar till allt,


när du ställer mig i hörn.







Fri vers av Isvatten VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-25 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP