Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska nålar



Vrider på sylvassa taggar



liksom hugger i min själ.


Alla dessa budskap och kopplerier,

tar kraften ur mina fingrar och lämnar mig lam.

Tom.




För det är fejk.

Elakt och vidrigt.


Utnyttjande av min själ.


Klotter på mitt hjärta.


Kortslutningar i min hjärna.


Inget blir bra.


Folk bara springer utan att se vart dom sätter fötterna,


för allt handlar om just det där,

spänningen av att vara

till varje pris,


så man kan gå över lik och skada.


Bara för att vara .



Det vrider mig isär.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-25 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP