Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En äldre text. Legat i mitt utkast sedan 2010.


Dansen



Ska lära mig om livet,

när jag har tid.


Nu leker vi med impulser,

det är enklast så.



Ska dansa naken till rytmen av dina hjärtslag,

inatt.



Kanske för evigt,

i mitt inre.



Men det vet vi inte ännu.



Och månen håller mig vaken,

den är förbannad och blå.


Eller så är det jag,

som stör mig själv igen.


Väcker dom där inre bortglömda känslorna ni vet,

kan knappt minnas hur det var.


Att vara sådär förbannat spännande kär.

Nej nu är allt bara patetiskt.


Jagar och skjuter mig i benen.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-08 14:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så personligt och utelämnande.
Som mina texter, ibland.
2022-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP