Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansen


Vacker

som ängarna i juni.


Fyllda av liv.


Döda av sorg.


Karga likt bergen vid vatten.


När den slår fel.


Fruktansvärd när vi lärt oss att älska.


Men vågar vi inte älska


så blir vi nog meningslösa.





Fri vers av Isvatten VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-11-03 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP