Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sett lite från utanför


Rapport från dansbanan

Ibland känns det som att all kosmisk näring stängts av
världen håller på att stanna i det som en gång var tänkt
några få fortsätter hysteriskt att dansa för oss en stund till
men glädjen börjar sitta som en desperat vanmakt i deras anleten
dagens profeter vädjar genom lyriken till våra samveten
kapitalets takt mal ner det sista av lustgården som var vår
allt fortare går dansen av rädsla att bli utkörd från dansbanan

utanför dansbanan sitter de tigande åskådarna tålmodigt väntande
fyllda med en förhoppning att de dansande hysteriska ska vakna
så att själarna åter får samlas i en kosmisk måltid





Övriga genrer av Water VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-01-25 21:51



Bookmark and Share


  noname_realmind
Jag tolkar denna som symbolisk för vår tid... ja stackars tid... stackars oss...

Eller... ser vi kanske bara slutet på en döende tid som har gjort sitt, et desperat klängande vid det gamla invanda... när så till slut de raglande hysterivirvlarna ofrånkomligt kastar oss ut och bort, från vårt krampaktiga grepp ... och tvingar oss möta en helt ny värld...

*hoppas*
2010-01-28

  Mr Lindemann VIP
Startade annars upp kvällen med "Runaround Sue" och "Turn Me Loose", de är ju så frusan så de behövde bli lite varma innan rep av förra veckans dans.Övriga danser här blev : "Tango Cha", "Syncopated Love", "Mercy", "Why Did You Lie" och "Tumbling Rush". Den sistnämnda fick de dansa själva då jag har valt att avstå den...och visst klarade de det:)

Ny dans, btw linedans
2010-01-26

  sulimaa
Vackert och väldigt tänkvärt....
2010-01-26

  Desire'e
en underbar dikt min vän
2010-01-26

    leelee
Ja...man förundras över människors inställning...
2010-01-26

    ej medlem längre
Ja, denna känsla är allt för vanlig hos mig med. Ibland kan jag bli avundsjuk på dansarna.
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP