Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snabbt nerplockad på jorden av min femåring

Jag skulle på TJEJTRÄFF! Kul, kul, kuuul.........

Men jag blev snabbt nerplockad på jorden igen när sonen, Rasmus 5 år säger

-När slutar TANTMÖTET mamma?


:)




Fri vers av Therés
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-25 23:39



Bookmark and Share


  thyra
Barnamunnen är den mest slagfärdiga :) Skrattar gott!
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!