Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag orkar inte vänta längre. Hjälp mig hitta Björn Gustafsson.


Jag vill

Jag vill förfölja, äga, bli förföljd och känna mig ägd. Vill vara snäll mot dig, ta hand om dig, stötta dig och veta att du är min. Vill finnas där för dig vill vänta hemma på dig längta efter dig när du är borta och veta att du längtar tillbaka. Vill hålla din hand och leka med ditt hår vill ge dig min hand och mina år. Vill spendera dina pengar och umgås med dina vänner. Vill retas med din lillebror och dedicera mina böcker till dig, vill höra dina sånger sjungas direkt till mig. Vill ha ditt nummer i min mobil vill kunna registreringsnumret på din bil. Jag vill bära din ring på mitt finger vill att du är den sista jag ser innan jag somnar. Vill uppvakta dig på din födelsedag och bjuda hem dina föräldrar på söndagsmiddag. Jag vill presentera dig för min familj vill skvätta vatten på dig i poolen. Jag vill dela mina hemligheter med dig vill att du ska känna dig behövd jag vill bekräfta dig och få bekräftelse och jag vill ta ditt fåniga efternamn och vill att du och jag blir vi.




Fri vers av Delora
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-26 00:14



Bookmark and Share


  Anna*
Det är väl de inre viktigaste känslorna av tillhörighet, ömhet och omsorg som vi alla har. Jättefint beskrivet!
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora