Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nej

Överallt folk som pratar

Och aldrig har jag känt mig

så ensam




Fri vers av Kåda
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-26 08:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men så där är det ju ibland, man är mitt i allt folk och ändå känner man sig ensam.
Liten text som säger jättemycket, jättebra!
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Kåda