Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2008-02




bild (edit)


bara mig själv

i alla riktningar

men jag anar

bakom spegelglasen

män i vita rockar

denna omgivning

kan vara steril

 




Fri vers av Trätobroder
Läst 513 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-26 11:44



Bookmark and Share


  cilax VIP
Den är bra
Män i vita rockar lurar överallt
2011-03-30

  Trätobroder
existentiellt svårgreppat, men vore det inte sterilt så fanns det nåt mer, på så vis vi förespeglas av vår omvärld - ett litet icke-svar serverat
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Trätobroder
Trätobroder