Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blundar länge och tänker, åh det blir skönt, snart kommer en vår... (Kenneth Gärdestad, Ett stilla regn)


Gud, jag är trött

Steg för steg
nu är jag på väg hem igen
jag behövde lite tid för att känna
hur mycket jag saknat mig själv
men nu är jag på gång igen

Dag för dag
den här gången ska jag lyckas
jag känner en trygghet inom mig
och jag vet att du suttit som på nålar
men nu är jag tillbaks igen

Jag blev trött och uttömd av den långa vintern
men jag känner nu hur livet knackar på
och jag välkomnar allt jag hade tjättrat
nu är jag redo igen

Jag är redo att njuta
med minnet av dig i min bakficka
jag ska ta vara på livet som det är
istället för att begära något annat

Steg för steg
nu är jag på gång igen
jag behövde perspektiv att känna
hur mycket jag föraktat mig själv
men nu är jag på väg




Fri vers (Fri form) av Ummm~oh~yeah
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-26 12:59



Bookmark and Share


  tom boreland
det här är bra!!!
2010-01-26

  Niclas Petersson VIP
Riktigt bra. Hoppfullt. Starkt.
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah