Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förut..

Förut var vi fyra.

Du, jag, kärleken och lyckan.

Nu är vi också fyra.

Jag, ensamheten, hatet och smärtan...




Fri vers av Nadine.Hilleberg
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-26 15:40



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det börjar i tonåren sedan blir det värre i sämsta fall. För mig har det blivit bättre. Tack vare din mamma.
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Nadine.Hilleberg
Nadine.Hilleberg