Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer aldrig

Kommer aldrig sluta hoppas

Kommer aldrig sluta tro

Kommer aldrig sluta sätta segel och segla iväg

Kommer aldrig sluta testa mina vingar

Kommer aldrig sluta prova att gå på vatten

För jag kommer aldrig att sluta älska dig




Fri vers av Poson
Läst 437 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-26 18:19



Bookmark and Share


  coleve
Så fint skrivet!
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson