Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Om att lyssna, och bli lyssnad på.
Eller inte...




Prata med såpbubblor i munnen på varandra

Tankarna i mitt huvud
flyger ut genom munnen.
Men de omsluts av såpbubblor
som flyger förbi de andras öron.

Ibland syns orden genom
så att de kanske ser vad jag menar
men eftersom bubblorna vägrar spricka
kan de inte ta in innebörden.

För att sticka hål på bubblan
krävs vilja, och den saknas.

För alla andras ord tar så mycket kraft.




Fri vers av blå fjäril
Läst 622 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-26 21:41



Bookmark and Share


    En Liten Poet
Eller så mycket plats.
Men det finns alltid någon som tar till sig, kanske i hemlighet, kanske inte. Bra text!
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

blå fjäril
blå fjäril