Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är svårt


Älska mig inte

Lek inte med mig
för då faller jag för dig
och jag kommer aldrig att kunna vara stark nog att säga ifrån

Älska mig inte
jag klarar inte av prestationsångesten
och jag kan aldrig älska dig såsom jag vet att du älskar mig

Låt mig inte vara
för jag kräver din uppmärksamhet
(men inte för mycket för då dör jag)

Älska mig inte
för då kommer jag att döda dig
och jag kan aldrig älska dig såsom jag vet att du älska mig

Nej, snälla älska mig inte
jag vill inte döda dig
och jag vill inte att du leker med mig
för då kommer du att döda mig
men jag vill inte heller att du ska låta mig vara
för jag behöver din uppmärksamhet

Men vad du än gör, älska mig inte.




Fri vers av Glaaskupan
Läst 357 gånger
Publicerad 2010-01-26 23:00



Bookmark and Share


  EemmmaAhH
intressant, starkt och tyvärr sant.
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Glaaskupan
Glaaskupan