Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidsoptimist utan dess like aka. Elina


Det är jag mot klockan

Vi är i ständig kamp. jag och klockan.
Dess tickande rusar medan jag springer i takt genom stan.
Det är alltid så här, jag mot klockan, min antagonist .
Vi ser varandra i ögonen och sen är kampen igång!
Blodstörst och dunkande bröst!
Fulspel mot varandra
Jag vinner oftast, klockan måste öva sig lite




Fri vers av Elina Gustavsson
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-27 09:38



Bookmark and Share


    Flickan med guldhjärtat
skit bra!
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Elina Gustavsson