Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansikten


Ansikten
ständigt ansikten
tittar ut från löpsedlar, tidningar, reklamblad, t-shirtar
stirrar på mig
som om de vill säga något
jag inte kan tyda

Precis som med de levande:
när jag försöker greppa deras liv
blir jag ansiktet
som stittar ut från tidningen




Fri vers av Johanna Ljunggren
Läst 483 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-27 19:54



Bookmark and Share


  aol
ja så kan jag känna på mitt vis, bra skaldat
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Ljunggren