Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam framför hela världen

Står ensam framför hela världen
kan varje ord i boken
som bär mig över floden
Kvar i den kalla fabriken
Försökte vara någon där
tills jag helt försvann
tills jag helt försvann
Tog upp ett vapen
för bröd och vin
Hörde hur fåglarna tystnade
i våra liv
Flyger in i framtiden nu
Ser solen lyser ur ditt bröst
kan nästan minnas
din tunna röst
Du bara brinner upp nu
Mina varma ögon väntar på dig
minns dig bara när du är så här tyst nu
Hjärtats fågelnäste och rum
Du kläckte en törst
sänkte mig med trygghet
men hjärtat allra först

Vintern kom, gick nerför en stig
halva mitt liv
har jag gått där bredvid
Sov aldrig en hel natt
utan en halv dröm
Och ensam framför hela världen
blod över din händer
Sänker huvudet i floden
Sänker huvudet i floden






Fri vers av tripto nin
Läst 458 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-03 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin