Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Ing-Marie för Du finns!


Vän för livet

Jag har funnit en vän för livet
en vän jag älskar
en vän med hjärta och själ på rätt ställe
Jag har funnit en vän för livet
en vän jag bryr mig om
en vän med skratt och tårar som är äkta

Tack för du Finns i Mitt liv




Fri vers av nightsoulz
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-27 20:30



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vänskap är vackert
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz