Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns tårar

det finns tårar djupt inuti mig
inuti i mittens djup
tårar som säger mig livet står här
nya oskrivna blad
oskrivna blad med rörande tårar
som aldrig tar slut
det finns
blad
blad mina blad inuti min själ
själsbladen dansar under månens rand
det finns
skratt
skratt under min hud djupt
djupt ler jag åt livet för första gång
första gång på evigheters tid
det finns liv djupt inuti mig




Fri vers av nightsoulz
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-27 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz