Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vänskapens band


att älska någon så här

att älska någon så här
är för mig
stort starkt ärligt äkta
äkta ända in i djupets själsrum
vänskapens kärleksblomster vaggar stilla
stilla till ro med solskenets toner
toner som berör i mitt hjärtas djupt djup
att älska någon så här
är för mig
äkta vänskapsband




Fri vers av nightsoulz
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-27 20:31



Bookmark and Share


  Junitvillingen
När kärleken kommer från själens innersta rum - det är då det är äkta, rent och vackert. Oavsett det är kärleken till en partner, ett barn, en vän...och i din dikt ryms mycket av den "varan":-))
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz