Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm år 1877 e. Kr.



Strindberg strök fjäderlätt

över innanmätets


vackra lockelse tills


*


tunghäftan lindrades

och hennes tunga lindades


runt fjädern i ett sirligt svar så


*


dämonerna fick ro ett slag

som i en dikt, fast sann


hann han tänka




Fri vers av Trast
Läst 620 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-01-27 22:26



Bookmark and Share


  objekt3
Niiice: as always xD
2010-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Härligt!
Strindberg var missförstådd.
2010-01-30

  etthjärtaäralltidrött
underbar - hann jag tänka
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Trast