Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som var vi

Även om
det som
vi hade

det som
var vi

aldrig
egentligen
riktigt
fick chansen

och även
om
det som
var vi
aldrig mer
blir

så ångrar
jag ingenting
ser inte
tillbaka
med mörka ögon

den
korta stund
som vi
var två

det du
gav

det vi
hade

kommer aldrig
att bli
en parantes
i mitt liv

trots
att den
flämtande låga
som var vi
aldrig riktigt
fick ta fart
eller
fick chans att
flamma upp


dröjer sig
ändå dess
värme kvar

och dess sken
spelar alltjämt
ljusa bilder
i mitt hjärta

...tack.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-01-28 09:26



Bookmark and Share


  SusieQ
Vackert, vemod i skenet av en ljuslåga.
2010-01-30

  En strimma av guld
Styrka att skriva så här och se det fina i hela detta. Tack
2010-01-28

  Anna*
Fint med tacksamhet! Gott att läsa!
2010-01-28

  malin...
Åh. Bokmärker. Känner igen så väl och det är nog precis så som du gör genom dina ögon man bör minnas.
2010-01-28

  firefire
jättefint,där fick du verkligen till det!
2010-01-28

    Jane S VIP
det där är inte självömkan inte;)Fint.
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP