Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tusenfalt tankar

fick en tanke
en tanke som blev två
rent av två tusen på en och samma gång

känslorus i brus och mollets dur

leker med orden i oasens värld
genom fingertopparna
varsamt stillsamt med känslans känsla
oasens värld viskar i mitt öra

inre öra inuti

en tvåtusen tanke
blev fyra tusen gånger tusenfalt tankar
bara så där på en gång förstår jag

detta tomrum rymmer ett hallelujah för min röst

fick en tanke inlindad i min själ




Fri vers av nightsoulz
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-28 08:12



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Strålande på alla sätt, upplägg, flyt, mystik och känsla. Applåder
2010-02-04

  Tera
ordmagi..
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz