Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28/1


H-dikt

Handlingskraftiga händer
hamrar hårt på handtaget.

Handlöst hamnar händerna
igenhom handskfacket.

Och du hälskar det.




Fri vers av Kabbeleka
Läst 517 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-28 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kabbeleka
Kabbeleka