Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt efter "Do not stand at my grave and weep", se även http://en.wikipedia.org/wiki/Mary_Elizabeth_Frye Återpublicerad (första gången 26/9 2009).


Stå ej sorgsen vid min grav


Stå ej sorgsen vid min grav
Nu är jag fri från världens krav
Jag är vilda vindars röst;
Barnets värme mot ditt bröst
Jag är kyssen mot din kind
Jag är skogens högsta lind
Och när du väcks av vinterns köld
Så är jag täckets trygga sköld
Jag är samtal utan ord;
Blott svaga spår i vindsvept jord
Vän - stå ej ledsen här igen
Minns du mig så finns jag än




Bunden vers (Rim) av astranova
Läst 716 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-01-29 00:33



Bookmark and Share


    Janniqa
Woow, snyggt teresa " minns du mig så finns ja än" grymt vackert
2010-04-24

  pretender
Riktigt fin!
2010-01-30

    aouwseh
Vackert
2010-01-30

  Anita Hanssen
Vackert skaldat
2010-01-30

  Line W
Åh guuud så vackert!! Ryser i hela kroppen!! Tack! Kram :)
2010-01-30

  mare VIP
Helt underbar...sparar..
2010-01-30

    viscott
Skall minnas att den finns hos dig! Bokmärker!
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

astranova
astranova