Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När livet möter döden.....eller tvärtom......


Vem tror du att du var?

Vem tror du att du är
som går i vägen för mig
vilken galenskap driver dig
att besinningslöst ta ditt liv

Om ditt sinne står i brand
Varför väljer du mig
till att bli din bödel
att släcka din låga
med våldsam kraft

Jag står maktlös
inför din önskan
utgången är given
Mitt element,
kraft och styrka
100-tals ton
av kallaste stål
Du är chanslös
innan tanken mognat

Utan rannsakan
verkställer jag din dom
Utan kraft att hålla emot
finns ingen nåd att ge

När ditt sinne var i kaos
gav jag dig ro i din själ
Vem tror du att du var
Som gick i vägen för mig




Fri vers av Metaformannen
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-29 09:40



Bookmark and Share


  Regn & Grus
I vanliga fall har jag svårt för dikter om döden.. men den här.. vänder på allt och bär även livet med sig, den är intressant & tankeväckande, mycket välskriven dessutom.

Om ting har en själ, en tanke och en röst.. så har du fångat tågets styrka på ett fantastiskt vis!

*Jag står maktlös
inför din önskan*
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Metaformannen