Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll ut






Talgoxen har börjat
öva på vårmelodin

inte bryr han sig om
snödjup och ismassor

viktigast är att han
övar så han kan få
den sötaste lilla talgoxhonan


snödrivor och kyla till trots


störst av allt är kärleken




Fri vers av Bim
Läst 905 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-29 17:30



Bookmark and Share


  Rachel Roth
söt förvårdikt...ger förtröstan i det kalla
2010-01-29

    papillon
Hör bara vad den kärlekskranke talgoxen filar i tretakt (oftare här på landet än i stadens buller) - "Säg farväl, lilla fjäril, till nöjen" - ur "Figaros bröllop"
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Bim