Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identifiering


lägger kort på nystrukena linnedukar
blandar nya färger av
skogsmossa, poesi och violpastiller
vänder upp andra mönster

över Stockholm faller dunlätt snö

plogar gatan med tankar
(tänker en hastig Eskimotanke)

vid Brunkebergstorg uppstår en dröm
blir till ett fält med oupptrampade barfotastigar
mellan vinrankor och mjuka stenars viskningar

utforskar vithetens linjer
med fingertoppars tunna blodkärl
i hörnet mellan Herkulesgatan
och esplanaden i Rosigano Marittimo





Fri vers av _Mian_
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-29 17:54



Bookmark and Share


  Lena Renman
Så vackert skrivet om vinter, vitt och Stockholm men jag kan inte se det vita här i denna stad. All snö är mycket nedsmutsad tyvärr ...

Applåd för vackra stämningsfyllda ord

Lena
2010-01-30

    ej medlem längre
vad jag gillar ditt sätt att skriva. bok. nu.
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_