Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små okända ting ruvande i små askars hörn

jag tror på utanförkartor
till det ospårade
rälsar som kröker sig
inför innehållet i de
ruvande kubernas mörker

på fasta varma handslag,
färgsprång, på livlinor
- hemstickade av någon
som lagt handen på en skogsstubbe
och svurit ed på att man alltid
kan finna något i hörnen på en tillsynes
tom mycket minimalisk ask








Fri vers av _Mian_
Läst 375 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-30 00:10



Bookmark and Share


  noname_realmind
Härliga utanförkartor... Gillas!
2010-02-11

  Vind
Tycker mycket om diktens positiva känsla, upptäckarglädjen och dess ostängda dörrar

Och så radernas språkliga skönhet på det...
2010-02-01

    © Birgitta Wäppling VIP
du väcker tankar här

och jag återvänder till denna text igen. bokmärker så jag hittar tillbaka...
2010-01-30

  Lena Renman
Vilken positiv livsbejakande magisk samling ord som skapar en sådan positiv känsla av tillförsikt och tillit! Toppen. Bokmärker

Lena
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_