Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gyllene

Gyllene hjärtan

har klara ögon

Därför så vet de

Att vi alltid kan leva vidare.




Fri vers av Maria Lauenstein
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-29 23:01



Bookmark and Share


  peter markurth
denna var bland dina bästa
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein