Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har ropat till vågorna

Harmoni är okänd hamn
när mirakel länkar till sötma

i mina frågor upprepar ditt namn
Värden är bara vår, mysterium spelar i våra ensamma
hjärtan .
Havet återspeglas i din röst,skönheten ristade sitt namn

Giver du söta och salta kyssar mig om natten.
sedan limma din röst i mina läppar
låt oss förenas kyssande i dur




Fri vers av kärleks ängel
Läst 528 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-01-31 12:23



Bookmark and Share


  aol
såhärliga känslor du förmedlar,
2010-05-16

  Peter Matsa
Härliga känslor som texten förmedlar, i skönt språk.
2010-03-23

  Quasimodo
Fint, nära och kärleksvarmt !
2010-02-24

  stenen/ Yv Ericsson
jaa. vackert!
2010-02-16

  Monika A Mirsch VIP
gungande vågor och vackra smekningar
"kyssande i dur"
2010-02-11

  oMareld
vackert drömmande
2010-02-07

  Ronny Berk
redan rubriken är vacker poesi; tycker om den texten; och budskapet...
2010-02-05

  issac.a.m
så vackert...
2010-02-03

  Suzy med punkterna
..limma din röst i mina läppar......fantastiskt!!!!!
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel