Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker! 




Om du!!!

Om du drömmer att jag älskar dig,
om jag behöver dig för att jag älskar dig,
Om du tror att jag älskar dig,
Om du glömmer att jag älskar dig,
Jag älskar dig därför att jag älskar dig
och jag älskar dig eftersom du är du.




Fri vers (Fri form) av CJ
Läst 426 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-30 19:24



Bookmark and Share


  Roula O
jättefint! Kul att du är tillbaka :)
2010-02-01

    baruk
Mycket fint!
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ