Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur det är när ensamheten blir för stor.


Hur många?

Hur mycket ensamhet klarar sälen?
Hur många ensamma mörka nätter orkar man faller?
Hur många slag kan man ta emot innan man går sönder?
Hur många negativa tankar kan man tänka innan hjärnan inte orkar längre?
Hur många motgångar kan man gå igenom utan att bli lidande av plågan?
Hur många stigar kan man vandra innan man inte orkar längre?
Hur lång tid kan vi vandra i mörkret innan vi glömt hur ljuset ser ut?
Hur många gånger kan vi gå vilse i vår egen själ innan vi aldrig mer hittar tillbaka?
Hur många gånger kan vi falla innan vi inte längre orka bry oss om att resa oss igen?




Fri vers av Spagazz
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-30 23:07



Bookmark and Share


  filicia
jag känner igen mig på alla punkter,
du skriver väldans bra.
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Spagazz
Spagazz