Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett av alla de möten som bara sker en kort stund en gång i livet.


Flickan som bara ville veta mer.

Var är du?
Som kunde lyssna på mig i en oändlighet.
Som fick mig att börja skratta.
Som bröt min is.
Som det kändes som att jag skulle kunna prata med i en oändlighet.

Kan ett enda möte få en att känna något för en person?
En enda kvart.
Ett enda samtal.
En enda resa.
Hur mycket kan det säga?

Vi gick åt var sitt håll och har aldrig setts sedan dess.
Jag söker gata upp och gata ner.
Efter flickan som bara ville veta mer.




Fri vers av Spagazz
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-30 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spagazz
Spagazz