Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han och jag


Så jag antar att det var på det här sättet alla ensamma tidskrävande hopplösa människor kom till den delen av jordklotet som gick med tankar istället för fötter
De borttappade benen som vandrade gata upp och ner endast för att hitta något de
faktiskt kunde känna igen
Det är som att dagens forskare tror att studier kan förklara oss igenom livet
när det enda som egentligen krävs är ett ögonblick och en stund av samtal

Vi har komplicerat något som simplifierat oss i århundraden och det är som att
världen känner på sig att vi redan slösat alldeles för många århundraden på oss
så för enkelhetens skull lever vi i en föråldrad värld

I samma ögonblick som alla självgoda par kan älska sitter universum på
ett facit av nykopierat papper
varenda rad, varenda mening eller bokstav som handlade om dem
Varenda halvfärdig dålig ursäkt, varje snedsteg för stort och varje förlåtelse
varje liten händelse fyllde ett kapitel
inte ett enda bråk eller ett enda samlag hade vi missat

Det är synd att dom tar slut sa han och suckade lite lätt
utan minsta oro eller ånger
som att trasiga människor var det vanligaste i världen

Som att trasiga människor vore det vanligaste i världen
Det kanske borde säga oss något




Fri vers av xtla
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-30 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xtla