Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklara det jag inte förstår

Nej!!!

Du får inte titta
på min nakna själ
för den brinner
i helvetet

Åskåda istället
min nedfrysta tankegång
som ekar
i tomhetens källare

Tina den
och förklara för mig
innebörden av det där som svävar
I mitt tomma nedre valv

Varför gör det så ont
att försöka minnas
det meningslösa
Lidandet
???




Fri vers av Julia S
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-31 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia S
Julia S