Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flöde...

flöde av ord som lämnar min mun
betyder ingenting
Ingenting betyder någonting...

Längre.



FÖRLORAD
lek

En lek med ord
drunknar i metaforer
spy galla över dem du avskyr
tag död på den du var
Bli som alla andra


EN I MÄNGDEN


Jag hatar...

När jag kan älska




Övriga genrer av hilja
Läst 443 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-31 12:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Du har varit nära, att få mig att gråta, det är ett bra betyg! Du har väl fortsatt skriva..? För jag skulle vilja se mer!
2016-04-07

  wiicca
Skit bra skrivet!! älskar allt du skriver!!!
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja