Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Imaginärt bindgalet monster surfar fram på vågor av hat och skräck
når din strand om och om igen.

Fasa var hans dope namn. Vänj dig vid Fasa

omfamna din tyrann

eller drunkna i vågor av självömkan...




Övriga genrer av hilja
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-31 14:02



Bookmark and Share


  wiicca
Så jävla bra skrivet..Bokmärker!
2010-02-19

  Karl den store
...omfamna din tyrann! Mycket bra skrivet.
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja