Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med mig

Jag vill att du ska veta

Med allt jag inte kommer att låta detta gå, dessa ord är mitt hjärta och själ

Jag ska hålla fast vid detta ögonblick som du vet, för jag skulle blöda mitt hjärta för att visa
Och jag kommer inte släppa!





Fri vers av Josefine N
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-31 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefine N