Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet är människan

Idag
havet likt människan
Inre sorgen
djupt, grumligt, svårt att nå
Yttre glädjen
spegelblankt, vackert, falskt




Fri vers av Andreas Sjöström
Läst 824 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-31 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Sjöström
Andreas Sjöström