Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lämnar mig till dig

Jag lämnar mig till dig eftersom du helt saknar självgodhet

Din dolda blick döljer ett begär
som skräms av flyktiga ord

Du får mig att spränga och bulta
gör mig galen
och osäker

Jag vill ha dig, eftersom du aldrig älskat en kropp
utan att älska en själ

så sjunker jag in i dig och du tar emot mig när jag faller

Din andedräkt blir en dimma
som förför och bedövar

Mitt gap vill sluka
när du hungrigt berör
med kyssar

Du fyller upp mitt begär
tills jag skälver

Jag stannar kvar och låter även din existens gå i tusen bitar






Fri vers av sisterX
Läst 503 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-31 22:02



Bookmark and Share


  marinanils
underbar
2010-02-04

  malin...
Snyggt!!
2010-01-31

  Suzy med punkterna
Ruskigt bra skrivet! Applåder!
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

sisterX