Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Engelska visdomsord!

Med pengar kan man inte köpa
köpa sig lycka och med kreditkort
lyckas man inte bättre!

Men man kan alltid
få något enkelt
att se riktigt
vackert ut!

Om vänner
var blommor
hade jag
plockat
dig!




Övriga genrer (Översättning) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 678 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-01 03:00



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fint :)
2010-02-01

  Anna*
Fint! Om vänner var blommor hade jag plockat dig =o)
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt